YouTube роздав перші музичні нагороди

00:00,
4 Листопада 2013
1180

YouTube роздав перші музичні нагороди

00:00,
4 Листопада 2013
1180
YouTube роздав перші музичні нагороди
У неділю в Нью-Йорку відбулося нагородження в рамках першої церемонії YouTube Music Awards. Найкращими відео та виконавцями стали роботи та артисти, що отримали найбільшу підтримку на ресурсі протягом року.

Про YouTube Music Awards оголоcили на початку жовтня 2013 року. Таким чином, визначати тенденції й популярні напрямки у сучасній музиці було довірено не професійним об’єднанням, а інтернет-спільноті.

  

Святкове шоу відзначилося виступом наживо від відомих поп-співаків та зірок YouTube. Серед них, зокрема, Eminem та Lady Gaga.



Список переможців перераховано на офіційному блозі ресурсу.



Артист року – Eminem (визначається на основі найбільшої кількості переглядів, лайків, поширень, коментарів та підписчиків).

Відео року: південнокорейський дівочий бенд Girls' Generation з роботою I Got A Boy (визначається за кількістю переглядів, поширень, лайків та коментарів).




 

Відповідь року: американська скрипалька Ліндсі Стергінг (Lindsey Stirling) та техаський акапелла бенд Pentatonix – Radioactive (відзначає найкращі ремікси, кавери чи пародії).
 



 

Феномен YouTube: співачка Тейлор Свіфт (Taylor Swift) з роботою I Knew You Were Trouble (відзначає відео, що набрало найбільшу кількість відгуків від фанатів).

 


 

Прорив на YouTube: проект Macklemore & Ryan Lewis (визначає артистів, чия динаміка переглядів та підписчиків протягом року мала найбільше зростання).
 


Інновація року: американський музикант і комік DeStorm з роботою See Me Standing (відзначає найунікальніші концепції та творців музичних відео, що були оприлюднені на YouTube протягом року).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Lady Gaga та Eminem. hypetrak.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду