Російська газета «закрила» метро у Львові

Російська газета «закрила» метро у Львові

13:57,
18 Березня 2020
4296

Російська газета «закрила» метро у Львові

13:57,
18 Березня 2020
4296
Російська газета «закрила» метро у Львові
Російська газета «закрила» метро у Львові
Автори:
Пізніше дотепну помилку у «Ведомостях» виправили, а замість Львова вказали місто Дніпро.

Карантин в Україні продовжується: у великих містах закривають метрополітен. Сайт російської газети «Ведомости», висвітлюючи цю тему, «закрив» метро у Львові, якого там ніколи не було.

Це помітив журналіст та виконавчий директор ГО «Громадське Радіо» Кирило Лукеренко і на підтвердження опублікував скріншот у своєму Twitter-акаунті.

У новині написали:

«Метро Киева, Харькова и Львова прекратят работу из-за распространения коронавируса, запрет на работу метрополитенов Украины объявил президент Владимир Зеленский. Ограничение вступит в силу 18 марта в 12.00 местного времени».

Пізніше помилку у «Ведомостях» виправили, а за посиланням «метро у Львові» вже відсутнє, а замість Львова вказали місто Дніпро.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у соцмережах жартують із помилки в титрах на ICTV під час звернення Зеленського.

Фото: zaxid.net

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду