Броварський провайдер відновив доступ до інтернету місцевому «Беркуту»

00:00,
17 Грудня 2013
1027

Броварський провайдер відновив доступ до інтернету місцевому «Беркуту»

00:00,
17 Грудня 2013
1027
Броварський провайдер відновив доступ до інтернету місцевому «Беркуту»
Броварський провайдер «Бровіс», що на початку грудня відмовився від обслуговування місцевого підрозділу «Беркуту» на знак протесту проти побиття мирних мітингувальників, під тиском влади був змушений відновити інтернет-доступ для силовиків.

«На жаль, через тиждень після "переконливих умовлянь" з боку інших владних структур і органів і, керуючись життєвою необхідністю доступу до інтернету для звітності бухгалтерії "Беркута", ми були змушені відновити надання послуг», - повідомив порталу AIN.UA технічний директор провайдера Олександр Грищук.

Грищук зауважив, що компанія очікувала на «людську реакцію з боку "Беркута" з поясненням "ми не брали в цьому участі і засуджуємо подібне застосування сили"». «В результаті нас "нагнули" двічі», - резюмував представник «Бровіса».

Річ у тім, що провайдер надає доступ до інтернету державним організаціям і структурам міста безкоштовно, що, за словами Грищука, є «активною громадянською позицією».

«І коли ми вирішуємо більше не надавати послуги "Беркуту" (ми їм нічим не зобов’язані), то нас "переконують" і "мотивують" не робити цього. Виходить, що в нашій державі ми не можемо вільно розпоряджатися навіть власною благодійністю», - зауважив Грищук.

Як він наголосив, зараз компанія направила офіційного листа, що «благодійна програма допомоги» завершується 31 грудня 2013 року.

«Ця ситуація переконала нас, що ми все робимо правильно. Приємно також те, що всі місцеві провайдери нашого міста (за виключенням монстрів на кшталт "Укртелекому" чи "Київстару") нас підтримали», - зауважив Грищук.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ain.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду