Найвпливовішим інтелектуалом Росії у 2013 році названо Олексія Навального – опитування

00:00,
27 Грудня 2013
1047

Найвпливовішим інтелектуалом Росії у 2013 році названо Олексія Навального – опитування

00:00,
27 Грудня 2013
1047
Найвпливовішим інтелектуалом Росії у 2013 році названо Олексія Навального – опитування
Російський ресурс Colta.ru оприлюднив результати місячного опитування на тему «Найвпливовіший інтелектуал Росії». Рейтинг очолив Олексій Навальний.

Голосування онлайн вибудувало такий порядок рейтингу. На першому місці – громадський ативіст і блогер Олексій Навальний. Далі - Єгор Просвірнін, головний редактор блогу «Спутник и Погром», який, за визначенням Colta.ru, «організував активну агіткампанію серед своїх читачів і завдяки цьому зайняв другий рядок опитування». На третьому місці – письменник Віктор Пелевін.

До топ-10 увійшли Дмитро Биков, Володимир Познер, Борис Акунін, Леонід Парфьонов, Михйло Ходорковський, Констянтин Крилов, Надія Толоконнікова та Марія Альохіна.

Аналогічне опитування, проведене редакцією у 2009 році, висунуло в топові російські інтелектуали Віктора Пелевіна, Данііла Шеповалова, Леонід Парфьонова, Михайла Ходорковського, Костянтина Крилова, Олександра Гордона, Бориса Стругацького та Едуарда Лимонова.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru.wikipedia.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду