Верховною Радою тепер можна прогулятись в Google Street View

Верховною Радою тепер можна прогулятись в Google Street View

14:46,
24 Лютого 2017
4611

Верховною Радою тепер можна прогулятись в Google Street View

14:46,
24 Лютого 2017
4611
Верховною Радою тепер можна прогулятись в Google Street View
Верховною Радою тепер можна прогулятись в Google Street View
Автори:
24 лютого в Google Street View запустився 3D-тур Верховною Радою України.

Уперше в Україні державна інституція найвищого рівня запрошує на віртуальну екскурсію головними залами і кулуарами, і відтепер кожен охочий може відвідати Верховну Раду, не відходячи від свого комп'ютера або мобільного пристрою.

Про це йдеться в блозі Google. 

Гості можуть прогулятися головною залою Верховної Ради, де проходять засідання народних депутатів. Також користувачі мають змогу подивитись на зал з трибуни, ніби самі виступають з важливою промовою; або розглянути звичайне місце роботи депутата. Крім того, є можливість зазирнути до кулуарів і побачити, де спілкуються парламентарі в перервах між засіданнями.

Також в сервісі можна вивчати різноманітні експонати, які пов'язані з боротьбою України за незалежність: прапори, чернетку Акту проголошення незалежності, Перший універсал та багато іншого. У Street View також доступний Прапор незалежної України — великий (8х4 метри) прапор, який депутати першого скликання внесли до зали 24 серпня 1991 року.

Завдяки зручній навігації, можна легко пересуватися між різними локаціями будівлі українського парламенту - необхідно вибрати потрібний рівень з правого боку екрану, або просто слідувати за стрілками.

«Відтепер кожен охочий, так само як і в ізраїльському Кнесеті чи Конгресі США, зможе здійснити віртуальну подорож до центрального залу та кулуарів Верховної Ради, відчути дух та настрій роботи українського парламенту», – запрошує користувачів до туру спікер Верховної Ради України Андрій Парубій.

Щоб здійснити віртуальний тур по Верховній Раді України, потрібно зайти на Карти Google в режимі Перегляду Вулиць і вибрати будівлю Верховної Ради України в Києві.
Нагадуємо, що Google виклав у вільний доступ код програми для створення 3D-об’єктів у віртуальній реальності Tilt Brush Toolkit. В Google сподіваються, що це дозволить пришвидшити розвиток якісного VR-контенту для відповідних пристроїв. 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Screen Shot, Google Maps
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду