YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції

YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції

17:04,
8 Лютого 2017
2274

YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції

17:04,
8 Лютого 2017
2274
YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції
YouTube придумав, як монетизувати онлайн-трансляції
Автори:
Користувачі, що ведуть онлайн-трансляції на YouTube, зможуть отримати гроші за перегляди свого контенту за допомогою сервісу Super Chat.

Про це йдеться в офіційному блозі відеосервісу.

Спочатку функція буде доступна користувачам, кількість передплатників яких перевищує 10 тисяч, іншим доступ до цього сервісу творці обіцяють надати «найближчим часом». Першими функцію випробують блогери з 20 країн світу і глядачі з 40 держав.

Глядач, який дивиться онлайн-трансляцію, зможе «купувати» повідомлення в загальному чаті, які будуть виділятися окремим кольором і знаходиться над усіма коментарями терміном до п'яти годин.

«Super Chat дає глядачам можливість додати трохи візуальної складової до їх чатів, а творцям надає новий спосіб підтримувати зв'язок зі своїми шанувальниками, заробляючи при цьому трохи грошей», – зазначили в YouTube.

Нагадуємо, що наприкінці січня компанія YouTube запустила в обмеженому тестовому режимі функцію обміну повідомленнями між користувачами. Тестування було запущено в Канаді. Компанія обрала для експерименту цю країну, оскільки її ринок дуже схожий на ринок США, до того ж канадці мають дуже розвинену спільноту відеоблогерів та найактивніше серед усіх користувачів поширюють YouTube-ролики.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
ytimg.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду