Niantic довічно блокуватиме гравців Pokémon Go, які шахраюють

Niantic довічно блокуватиме гравців Pokémon Go, які шахраюють

12:05,
15 Серпня 2016
2268

Niantic довічно блокуватиме гравців Pokémon Go, які шахраюють

12:05,
15 Серпня 2016
2268
Niantic довічно блокуватиме гравців Pokémon Go, які шахраюють
Niantic довічно блокуватиме гравців Pokémon Go, які шахраюють
Автори:
Компанія Niantic почала застосовувати санкції щодо тих гравців Pokémon Go, які використовують шахрайські прийоми.

Niantic почала блокувати гравців, які шахраюють шляхом імітації свого розташування або використовуючи програмне забезпечення для доступу до гри «несанкціонованим чином», повідомляє Mashable.

Компанія оновила сторінку розділу FAQ, на якій описані причини можливого блокування користувачів. В компанії і раніше була своя політика блокування гравців. Але тепер йдеться про блокування тих, хто намагається шахраювати в Pokémon Go.

Серед можливих причин довічного блокування: фальсифікація свого місця розташування, використання емуляторів, модифікованого або неофіційного ПО,  доступ до клієнтів або серверної частини Pokémon GO несанкціонованим чином, включаючи використання стороннього програмного забезпечення. І це ще не повний перелік. Простіше кажучи, створення або використання стороннього додатка в Pokémon Go є достатньою причиною для того, аби отримати довічний «бан».

Разом з тим, Niantic дає можливість гравцям опротестувати блокування, якщо вони вважають, що отримали покарання помилково. Надалі Niantic має намір покращувати роботу механізму боротьби з шахрайством в грі.

MediaSapiens  вже писав про феномен популярності Pokémon Go. Гра неодноразово ставала причиною різноманітних інцидентів. Так, журналіст перебив грою в Pokemon Go доповідь офіційного представника Держдепу США Джона Кірбі, який розповідав про зусилля США в боротьбі з «Ісламським державою». Іншого разу американська телеведуча увірвалася в ефір прогнозу погоди, граючи в Pokemon Go.  

Також MediaSapiens писав про чоловіка, який пішов з роботи, аби повністю присвятити себе грі Pokemon Go.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
AP
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду