Розробники Pokemon Go визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність

Розробники Pokemon Go визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність

13:55,
28 Вересня 2016
2559

Розробники Pokemon Go визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність

13:55,
28 Вересня 2016
2559
Розробники Pokemon Go визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність
Розробники Pokemon Go визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність
Автори:
Розробники Pokemon Go з компанії Niantic визнали, що гра стрімко втрачає свою популярність. Проте гра ще не «мертва».

Виконавчий директор компанії Niantic Джон Ханке визнав, що гра Pokemon Go стала втрачати свою популярність. «За два місяці після виходу Pokemon Go гру скачали більше 500 мільйонів користувачів», - цитує його слова CBC News. Однак останнім часом інтерес до гри Pokemon Go почав спадати.

Минулого тижня гра втратила перше місце в рейтингу AppStore, протримавшись у топі 74 дні. До цього аналітики компанії Axiom Capital Management також помітили спад: скоротилося не тільки число користувачів додатку, але і загальний час, проведений ними за грою.

Втім, величезна кількість людей продовжує грати в цю гру. За оцінками дослідницької компанії App Annie 1 з 10 власників смартфонів в США грає в Pokemon Go; в Японії гравців більше: 1 з 4.  Якщо порівняти їх із тими даними, які зафіксувала App Annie у перший тиждень після запуску Pokemon Go, то вони удвічі менші. Але якщо розглядати їх у перспективі, то вони показують доволі сильний інтерес користувачів до додатка - на рівні з Twitter або Pinterest. 

Pokemon Go також має непогану стратегію як утримати користувачів після реєстрації. Фаб'єн-П'єр Ніколя, прес-секретар App Annie, розповів, що це безпрецедентний випадок, коли ігровий додаток став настільки ж популярним та відвідуваним, як соцмережа.

Чим довше користувачі взаємодіють з грою, тим більше часу є у компанії, щоб з'ясувати, як монетизувати його. Деяким успішним іграм (Clash of Clans, Puzzle або Dragons) знадобився рік, аби заробити дохід у розмірі 1 мільярда доларів. Але Pokemon Go зумів заробити більше $ 500 млн доходу лише за два місяці. Власне гра безкоштовна, але в ній є ігрові елементи, які можна придбати за гроші.

Раніше багато об'єктів культурної спадщини і «чутливих місць» (наприклад, церкви та кладовища) заборонили людям грати в Pokemon Go на своїх територіях, наголошує BBC. Так, у Відні церква подала до суду на творців Pokemon Go. А в Німеччині поліція і асоціація операторів аеропортів закликали ввести заборону на гру Pokemon Go на території аеропортів країни.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Yahoo
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду