WhatsApp розробив додаток для комп'ютерів

WhatsApp розробив додаток для комп'ютерів

13:23,
11 Травня 2016
2890

WhatsApp розробив додаток для комп'ютерів

13:23,
11 Травня 2016
2890
WhatsApp розробив додаток для комп'ютерів
WhatsApp розробив додаток для комп'ютерів
Автори:
Компанія WhatsApp 10 травня запустила додаток для комп'ютерів.

Про це йдеться у блозі WhatsApp.

Додаток для комп'ютерів є «продовженням програми, встановленої на телефон: він дзеркально відображає розмови і повідомлення з мобільного пристрою», відзначають у компанії. Нова версія WhatsApp доступна для операційних систем Windows 8, Mac OS 10.9 та більш нових версій ОС від Microsoft і Apple.

Завантажити додаток користувачі можуть на сайті WhatsApp. Після скачування додаток необхідно відкрити і сканувати QR-код за допомогою мобільного додатку WhatsApp. Після синхронізації програми в ньому стануть доступні всі історії діалогів мобільного додатку. WhatsApp для комп'ютерів буде підтримувати весь функціонал мобільного версії, включаючи онлайн-меседжі про нові повідомлення.

Мобільний месенджер WhatsApp був заснований у 2009 році колишніми співробітниками корпорації Yahoo Яном Кумом і Брайаном Ектоном. В лютому 2014 року WhatsApp був придбаний соціальною мережею Facebook за $19 млрд. У січні 2015 року у сервісу з'явився веб-клієнт для браузера Chrome. 

У лютому 2016 року засновник і генеральний директор Facebook Марк Цукерберг оголосив, що активна аудиторія WhatsApp перевищила 1 млрд користувачів. У квітні Кум і Ектон заявили, що WhatsApp переходить до «прикінцевого» шифрування всіх дзвінків та листування користувачів: тепер дані користувачів недоступні для прослуховування і злому третіми особами, включаючи сам WhatsApp.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
neurogadget.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду