Сайт про Майдан різними мовами eurolution.info зламали

Сайт про Майдан різними мовами eurolution.info зламали

00:00,
12 Лютого 2014
2089

Сайт про Майдан різними мовами eurolution.info зламали

00:00,
12 Лютого 2014
2089
Сайт про Майдан різними мовами eurolution.info зламали
Сайт про Майдан різними мовами eurolution.info зламали
Інтернет-сайт про Євромайдан eurolution.info зламали. Про це повідомив письменник Юрій Андрухович під час дискусії «Евромайдан очима Европи(и): як українську революцію бачать і тлумачать на Заході», що відбулася учора в Українському домі.

Зараз ресурс тимчасово доступний за іншою адресою – eurolution.tk. .tk є доменною зоною Токелау – території в Новій Зеландії.  

Сайт eurolution.info публікує статті про Євромайдан різними мовами:  українською, англійською, французькою, німецькою, італійською, польською, російською та іспанською мовами.

За словами Юрія Андруховича, дуже важливо доносити європейцям інформацію про українські події їхньою мовою.

Він також пояснив, як виникла ініціатива створення проекту Eurolution.doc, в рамках якого діє згаданий сайт eurolution.info. Це відбулося, коли потрібно було серед іноземних медіа поширити його лист про ситуацію в Україні різними мовами.

Юрій Андрухович обговорив це питання із Андрієм Бондаром (нині куратором Eurolution.doc). Письменники вирішили, що це має бути великий проект із текстами про події в Україні різними мовами.

Над реалізацією Eurolution.doc працює команда волонтерів. Окрім сайту, матеріали з’являються на сторінці у Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Андрій Бондар та Юрій Андрухович, sumno.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду