Google запустив онлайн-тур кращими театрами світу

Google запустив онлайн-тур кращими театрами світу

13:58,
3 Грудня 2015
1657

Google запустив онлайн-тур кращими театрами світу

13:58,
3 Грудня 2015
1657
Google запустив онлайн-тур кращими театрами світу
Google запустив онлайн-тур кращими театрами світу
Автори:
Проект складається з онлайн-турів з 360-градусним оглядом.

Про це пише Дзеркало тижня

Компанія Google запустила онлайн-тур, в рамках якого користувач зможе опинитися на підмостках кращих театрів світу, включаючи Карнегі-хол, Берлінську філармонію, Паризьку оперу, Міський театр Сан-Паулу, «Королівську шекспірівську компанію», крім того, в рамках проекту можна відвідати також Інститут Марини Абрамович. 

Проект отримав назву «Performing Arts».

На сайті проекту користувач зможе опинитися за лаштунками найвідоміших театрів світу і подивитися за грою музикантів і акторів, перебуваючи безпосередньо на сцені. 360-градусний огляд дозволяє в повній мірі відчути присутність на виставі. Крім того, сайт включає в себе більше сотні інтерактивних матеріалів про вистави і закулісне життя.

Раніше Google запустив віртуальний тур по легендарної Abbey Road Studios. Відвідувач онлайн-екскурсії може заглянути всередину студії, де записувалися Beatles, Pink Floyd, Take That, Oasis, Blur, Кейт Буш, U2 та інші відомі музиканти. Всього представлено три зали для запису музичних композицій і кімната мастерингу. Крім того, компанія дає можливість користувачам відвідати онлайн-тур островом Роббен, розташованому поблизу мису Доброї Надії, де протягом 18 років пробув в ув'язненні восьмий президент ПАР Нельсон Мандела.

Нагадуємо, що Google Translate почав перекладати на галактичну мову, яка заснована на вигаданому алфавіті ауребеш зі Всесвіту культової фантастичної саги «Зоряні війни». 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду