YouTube запустив новий музичний сервіс

YouTube запустив новий музичний сервіс

14:10,
13 Листопада 2015
2070

YouTube запустив новий музичний сервіс

14:10,
13 Листопада 2015
2070
YouTube запустив новий музичний сервіс
YouTube запустив новий музичний сервіс
Автори:
12 листопада YouTube запустив новий сервіс YouTube Music, заснований на пошуковому рушії Google.

Про це пише видання Mashable

YouTube Music можна буде користуватися як безкоштовно, так і в рамках нової платної підписки YouTube Red, який відключає рекламу. 

Ліцензія YouTube Music поширюється приблизно на 30 мільйонів композицій. У базу включені музичні альбоми, сингли, відеокліпи, а також концертні записи та караоке. Додаток не дублює функціонал Google Play Music - він не дозволяє створювати списки відтворення.

 

Раніше компанія Facebook оголосила про запуск програми Music Stories, яка працює разом з сервісами Apple Music і Spotify.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
evolver.fm
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду