В YouTube з’являється все більше цікавих нішевих проектів – Google

В YouTube з’являється все більше цікавих нішевих проектів – Google

17:17,
27 Листопада 2014
4772

В YouTube з’являється все більше цікавих нішевих проектів – Google

17:17,
27 Листопада 2014
4772
В YouTube з’являється все більше цікавих нішевих проектів – Google
В YouTube з’являється все більше цікавих нішевих проектів – Google
За час, відколи в Україні офіційно запустили YouTube, в ньому з’явилося багато вартих уваги іноземних та українських проектів. YouTube-канал «Громадське ТБ» за кількістю годин, показаних у прямому ефірі, став найбільшим за всю історію сервісу.

Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії Google, яка володіє сервісом YouTube.

«За останні чотири роки YouTube пережив справжню трансформацію, - йдеться у тексті. – Ми спостерігаємо, як якість картинки аматорських відео еволюціонує від зернистих кадрів веб-камер до кришталево чистої краси розширення 4K. Ми стали свідками того, як підлітки, які починали знімати свої відеоблоги в спальні, виросли в справжніх медіа важкоатлетів, з натовпом палких послідовників і шоу, які привертають більше глядачів, ніж аналогічні шоу на кабельному телебаченні».

В компанії зазначили, що зараз щомісячна кількість відвідувачів становить понад 1 млрд. Українські користувачі щодня дивляться на сервісі більше 4,4 млн. годин відео, 25% із яких – це перегляди на мобільних пристроях.

«На YouTube можна знайти будь-яку аудиторію, і навіть дуже нішева тематика зможе знайти свого глядача. Наприклад, кожен день користувачі YouTube переглядають більше 120 мільйонів відеоінструкцій (how-to відео) і інших відео про красу. І з кожним роком такі інструкції стають дедалі популярнішими. В українському YouTube цей досить нішевий напрямок набирає обертів і знаходить своїх шанувальників і постійних глядачів», - кажуть у Google.

В компанії також виокремили кількох українських блогерів: Наталію Фіщенко, яка розповідає про красу та догляд за зовнішністю під ніком Naffy9999; Ігоря Білецького, який розповідає про фізику за допомогою дослідів; Ніну Зайченко, яка розповідає про стиль, шопінг, красу та інше; студію SHERU з Кривого Рогу, яка запустила запустила англомовний канал про в'язання; Руслана Орлинського, який знімає кулінарний відеоблог, який веде його п’ятирічна донька.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tsn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду