У Криму відкрито перший сайт громадянської журналістики

00:00,
5 Жовтня 2010
886

У Криму відкрито перший сайт громадянської журналістики

00:00,
5 Жовтня 2010
886
У Криму відкрито перший сайт громадянської журналістики
«Перша кримська» газета за підтримки Internews Network відкрила перший у Криму сайт громадянської журналістики «Глас народу» (glas.1k.com.ua).

Це відбулося у рамках здійснення програми «Розвиток громадянської журналістики на сайті газети«Перша кримська».


Проект спрямовано на розвиток громадянської журналістики на Кримському півострові, активну участь читацької аудиторії у процесі збору, аналізу та поширення інформації. Його головною метою є залучення людей до вирішення проблем свого регіону, міста, селища, зробити всі рішення влади, а також стан суспільно-політичних проблем об'єктом цивільного контролю. Інше завдання проекту ‑ перетворити читача зі звичайного споживача інформації на активного спостерігача й учасника всіх процесів, що відбуваються на півострові.


На сайті «Глас народу» будуть розміщені статті, замітки, фото, коментарі цивільних журналістів. Їх політична й тематична спрямованість ‑ тільки вибір самих авторів. «Глас народу» надає їм трибуну для висловлення будь-яких точок зору і політичних поглядів. Єдина вимога до матеріалів: вони не повинні нести мови ворожнечі.


Рубрика сайту «Сторінка молодого журналіста» представляє можливість студентам журфаків знайти тут свого першого читача надісланих матеріалів. «Третій сектор» дає можливість громадським (недержавним і неполітичним) організаціям розмістити матеріали, оголошення, прес-релізи, соціальну рекламу та інше.

 

Ми запрошуємо користувачів узяти участь у фотоконкурсі сайту «Розбуди сплячу владу».
Редакція «Першої кримської» звертається до своїх читачів: Надсилайте матеріали (разом із власним фото) за адресою glas@1k.com.ua.

 

Впевнені, що з вашою допомогою нам удасться зробити ефективні кроки для розвитку громадянської журналістики в Криму. Відчуйте себе журналістами!

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду