«Аль-Джазіра» ініціювала соціальну кампанію з вимогою пустити її на ринок США

00:00,
5 Лютого 2011
1152

«Аль-Джазіра» ініціювала соціальну кампанію з вимогою пустити її на ринок США

00:00,
5 Лютого 2011
1152
«Аль-Джазіра» ініціювала соціальну кампанію з вимогою пустити її на ринок США
10 лютого охочі дивитись канал в Америці зберуться на мітинги в 253 місцях.

Катарська телекорпорація «Аль-Джазіра» закликає своїх глядачів і симпатиків вимагати від американської влади дозволити мовлення англомовної версії каналу на території Сполучених Штатів, повідомляє LostRemote.

 

Для організації руху на підтримку цієї ідеї канал скористався твітером та MeetupEverywhere, соціальної платформи, призначеної для мобілізації однодумців. «Останні місяці засвідчили те, що Америка не може надалі ігнорувати: мільйони американців хочуть дивитись наш канал і краще розуміти наш регіон, і забагато з них не мають такої змоги», - заявив генеральний директор корпорації Вада Ханфар. Канал закликає американців, охочих дивитись «Аль-Джазіру» у пакетах супутникового та кабельного телебачення, взяти участь у зустрічах 10 лютого. Загалом в Америці заплановано 253 зустрічі, учасники яких обговорюватимуть, як змусити операторів платного телебачення включити канал до своїх пакетів. У твітері повідомлення, що стосуються кампанії, позначені хештеґом #demandaljazeera.

 

За інформацією Mashable!, більшість повідомлень про масові протести в Єгипті, що з’являлись в останні дні в американських медіа, містять посилання на «Аль-Джазіру». Los Angeles Times порівняла зростання популярності катарського каналу в світі під час висвітлення єгипетських заворушень із зоряним часом CNN під час війни у Перській затоці. Чимало американців дивляться трансляцію «Аль-Джазіри» онлайн.

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду