Закривають найдовший стрім в історії, який тривав із 1994 року

Закривають найдовший стрім в історії, який тривав із 1994 року

11:11,
22 Серпня 2019
4340

Закривають найдовший стрім в історії, який тривав із 1994 року

11:11,
22 Серпня 2019
4340
Закривають найдовший стрім в історії, який тривав із 1994 року
Закривають найдовший стрім в історії, який тривав із 1994 року
Автори:
Веб-камера протягом 25 років передавала зображення з кампусу Університету Сан-Франциско.

У Сан-Франциско вирішили відключити найдовший в історії інтернету стрім під назвою FogCam. Про це повідомляє SF Gate.

Веб-камера 25 років передавала вид з кампусу Університету штату Сан-Франциско. Стрім запустили Джефф Шварц та Ден Вонг у 1994 році, коли вивчали інформатику в Університеті Сан-Франциско.

FogCam не здатна підтримувати безперервну трансляцію, а тому просто оновлює зображення кожні 20 секунд.

Ідея започаткувати таку трансляцію з веб-камери з'явилася у Шварца, коли він вчився писати скрипти. На проект його надихнула Trojan Room Coffee Pot — перша у світі веб-камера. Її винайшли дослідники Кембриджського університету, намагаючись зробити післяобідні походи на каву більш зручними: вони працювали на різних поверхах будівлі, і могли прийти до кавоварки, коли вона була вже порожньою. Щоб знати, порожня вона чи ні, біля неї поставили камеру, і про цю ідею дізналися по всьому світу.

FogCam показує зображення у бік проспекту Холлоуей. Але традиційно камеру іноді розвертали у бік сусіднього Cafe Rosso, щоб люди могли подивитися і вирішити, коли їм випити кави.

Джефф Шварц здивований, що через 25 років люди все ще дивляться це відео.

«Це був лише маленький проект, який почав жити власним життям розвинув своє власне життям. Людям це подобалося, тому ми продовжували це робити», — сказав він.

За словами пана Шварца, вони з Вонгом відчули, що настав час відключити FogCam. В університеті їх терплять, але не підтримують. Тому Шварц і Вонг самі шукають безпечні місця для встановлення веб-камери. Трансляцію відключать 30 серпня, але сайт будуть підтримувати.

Після закриття FogCam найдовшим стрімом стане FishCam — веб-камера перед акваріумом. Цей стрім запустили в тому ж 1994 році.

Раніше «Детектор Медіа» писав, що у Фейсбуці запустили прямий ефір на 450 років із розкладанням пластикової пляшки.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
SF Gate
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду