Google+ розпочала програму «verified name» – підтвердження акаунтів знаменитих людей

00:00,
23 Серпня 2011
1801

Google+ розпочала програму «verified name» – підтвердження акаунтів знаменитих людей

00:00,
23 Серпня 2011
1801
Google+ розпочала програму «verified name» – підтвердження акаунтів знаменитих людей
Google+ розпочала програму підтвердження акаунтів знаменитих людей «verified name». Відзначено зірок, знаменитостей, публічних персон, членів команди Google+ та користувачів, яких багато людей додали у свої кола.

У таких особливих акаунтах біля імені стоятиме галочка, навівши курсор на яку, можна буде побачити невеличку позначку «verified name» – або «підтверджене ім’я» українською.

Поки що команда Google+ сама приймає рішення, кому надавати значки. Зокрема, «веріфайки» вже отримали деякі представники Google+, засновник Mashable Піт Кешмор (Pete Casmore) та Марк Цукерберг.

Зауважимо, що «веріфайки» не лише приємна відзнака – за їх допомогою можна буде відрізнити справжній акаунт зірки від фейкового.

Вен-Ай Ву з команди Google+ та засновник Mashable Піт Кешмор отримали «веріфайки» у числі найперших. Фото: соціальна мережа Google+.

Wen-Ai Yu  з команди Google+, яку за короткий час додали до своїх кіл більше 8,5 тис. користувачів, виклала на своїй сторінці у Google+ відеозвернення, у якому розповіла про новий інструмент соціальної мережі.

«Привіт! Я Вен-Ай з команди Google+. Багато знаменитостей та публічних персон долучаються до Google+. І мабуть вам, як і мені, додаючи людину до своїх кіл, хочеться бути впевненим, що це її справжній акаунт. Сьогодні я рада представити вам систему «verification badges» [підтверджуючих значків – MS] у акаунтах. Якщо ви відвідаєте акаунт зірки чи публічної персони, ви побачите  позначку «підтверджене ім’я» – це допоможе вам зорієнтуватися, які акаунти належать справді відомим людям. Можливо і ваше ім’я буде відзначене таким чином! Зараз ми сфокусувалися на відзначенні «verified name» публічних персон, зірок та людей, яких багато користувачів додали до своїх кіл. Однак, ми впевнені, що це лише початок! Дякую за вашу увагу, побачимось на Google+!».

За матеріалами Mashable та соціальної мережі Google+

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду