Тільки 50% американців використовують соціальні медіа

00:00,
28 Серпня 2011
1179

Тільки 50% американців використовують соціальні медіа

00:00,
28 Серпня 2011
1179
Тільки 50% американців використовують соціальні медіа
Чи популярні соціальні медіа? Можливо, не  настільки, як може здатися на перший погляд. І хоча їх аудиторія неухильно зростає, американські користувачі ставляться до цих сервісів більш ніж спокійно.  

Оприлюднені у п’ятницю результати дослідження,  проведеного Pew Internet у США, продемонстрували – лише половина дорослих американців користуються такими сервісами як MySpace, Facebook та LinkedIn.

 

Ті, що використовують соціальні медіа, ставляться до них спокійно. Найпоширенішою відповіддю на запитання «Яким одним словом ви можете описати свій досвід використання соціальних мереж?» стало «добре» – і набагато рідше можна було почути коментарі «надзвичайно», «вражаюче» та «чудово».

 

Справедливості заради варто відзначити, що Pew Internet проводила аналогічне дослідження у 2008 році – і тоді лише 29% респондентів підтвердили, що мають акаунти у соціальних мережах.

 

Хоча соціальні медіа використовуються відносно активно, найпопулярнішими онлайн-інструментами, як і раніше, залишаються електронна пошта та пошукові сервіси.

 

За матеріалами Mashable

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду