АУП та Відкритий Інститут Громадського Здоров’я навчали журналістів писати на медичні теми

00:00,
29 Серпня 2011
1318

АУП та Відкритий Інститут Громадського Здоров’я навчали журналістів писати на медичні теми

00:00,
29 Серпня 2011
1318
АУП та Відкритий Інститут Громадського Здоров’я навчали журналістів писати на медичні теми
Автори:
26-27 серпня 2011 р. Академія Української Преси у партнерстві з Відкритим Інститутом Громадського Здоров’я за підтримки У-медіа провела заключну сесію Школи соціальної журналістики «Як писати про громадське здоров’я».  

Робота була зосереджена над аналізом публікацій учасників школи та обговоренням впровадження медичної реформи в Україні. Тренери та експерти вже четвертий рік спільно з АУП працюють над тренінговими програми для журналістів, які пишуть на теми громадського здоров’я.

 

Було підведено результати конкурсу на кращу публікацію серед учасників школи. Переможцем жюрі визнало Тетяну Донченко (газета «Кременчуцький ТелеграфЪ»). Призові місця також посіли Ольга Боглевська – фрілайнсер (друге місце), Уляна Ковальчук – газета «Сім днів», Ольга Мінчук («Кременчуцький ТелеграфЪ»), Світлана Воронюк («Комсомольська правда в Україні»).

 

Крім того, експерти АУП та ВІГЗ створять онлайн довідник «Як писати про громадське здоров’я», де будуть розміщені нормативні документи, експертні розвідки та зразки статей.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду