2-3 лютого: тренінг «На «ти» з цифровим світом: соціальні медіа та онлайн-інструменти в роботі журналіста»

00:00,
22 Січня 2013
1550

2-3 лютого: тренінг «На «ти» з цифровим світом: соціальні медіа та онлайн-інструменти в роботі журналіста»

00:00,
22 Січня 2013
1550
2-3 лютого: тренінг «На «ти» з цифровим світом: соціальні медіа та онлайн-інструменти в роботі журналіста»
Центр інформації про права людини та Програма розвитку ООН за підтримки посольства Великобританії оголошують конкурс для журналістів з усіх регіонів України, які пишуть про права людини, на участь у дводенному тренінгу, присвяченому питанням ефективного пошуку та розповсюдження інформації.

На тренінгу розглядатимуться питання:

– нові вимоги до контенту та нові інструменти для збору та обробки інформації;

– влучна назва матеріалу – 85% його успіху в мережі – секрети рейтингових заголовків;

– «подружити» текст із пошуковиком;

– як репутація в соціальних мережах впливає на роботу журналіста;

–  як максимально ефективно використовувати Facebook;

– приватність vs публічність: як зберігати баланс;

– справжні та фейкові акаунти;

– секрети пошуку в Google та Yandex;

– особливості пошуку зображень і відео;

– пошук у соцмережах та мікроблогах;

– що треба враховувати при роботі з гіперпосиланнями.

Тренери:

Станіслав Шумлянський – тренер та організатор тренінгів з інтернет-журналістики, член тренерської команди TechCampKyiv-2012. Керівник проектів ГО МІЦ «Медіа-М» та проекту ЄС «Особливі виборці». Інтернет-проекти: онлайн-радіостанція «Молоде радіо», Канал громадського подкастингу, подкаст-журнал «Блоґкаст». Працював оглядачем та редактором в газетах «Без цензури» та «Коментар». За освітою політолог та журналіст, закінчив Києво-Могилянську Академію. Захистив кандидатську дисертацію з мовної політики.

Микола Малуха – координатор DataJournalismSchool, блогер, редактор відділу соціальних медіапорталу Infoporn.org.ua. Був керівником напрямку соціальних медіа у передвиборчому штабі кандидата Тетяни Монтян. Відповідав за blogger-relations в команді народного депутата Лесі Оробець. Спеціалізується на поєднанні онлайн-інструментів у громадському і політичному секторі.

Антон Воронюк – лектор модульних програм «інтернет-маркетинг» і «SMM» в школі маркетингу BeFirst, ідеолог та координатор школи інтернет-маркетингу WebPromoExperts, директор із розвитку бізнесу і співзасновник компанії WebPromo, сертифікований спеціаліст Google Adwords Qualified Individual, Яндекс-Директ, Google Analytics Qualified Individual.

Марина Говорухіна – PR-менеджер Української Гельсінської спілки з прав людини. Навчалася у Школі маркетингу Be First та інноваційному освітньому проекті Growth in PR. Працювала журналістом кіровоградської обласної інформаційно-розважальної газети «Новий погляд», координатором майстер-класів міжнародного кінофестивалю «Молодість», прес-секретарем міжнародного фестивалю Docudays.ua. Опанувала курс із нових медіа від «Інтерньюз Україна», навчалася у Міжнародній школі лідерства (Німеччина).

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі, харчування та компенсація витрат на проїзд автобусом або поїздом.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету (додається нижче) на nerd.marina@gmail.com до 18.00 25 січня 2013 року.

Учасники, які пройшли відбір, отримають підтвердження 28 січня.

Тренінг відбудеться в місті Ірпінь, Київська область, 2-3 лютого 2013 року.

Контактна особа: Марина Говорухіна, nerd.marina@gmail.com.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Dearmyrtle Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду