Facebook – найбільш безпечна соціальні мережа [думка експерта]

00:00,
26 Липня 2012
1580

Facebook – найбільш безпечна соціальні мережа [думка експерта]

00:00,
26 Липня 2012
1580
Facebook – найбільш безпечна соціальні мережа [думка експерта]
Facebook найбезпечніша з точки зору захисту персональних даних соціальна мережа, вважає заступник голови Державної служби України з питань захисту персональних даних Володимир Козак, про що він розповів УНІАН.

«Він чітко оголосив про намір виконувати законодавство про захист персональних даних», – зауважив Козак.

Козак також відзначив компанію Google, пошукова система якої у своїй політиці конфіденційності прямо повідомляє користувачам, які саме відомості про них збиратимуться.

«Google чесно прописав цю політику. Ні «Одноклассники», ні ВКонтакте цього не зробили на сьогоднішній день», – додав експерт.

За словами Козака, адміністрації цих соціальних мереж виконали частину вимог стосовно захисту персональних даних – але, зокрема, не опублікували власні правила такого захисту.

«Якщо на сайті не написано, хто є власник, і хто несе відповідальність за обробку –  це значить, що він не виконує вимоги законодавства у першому наближенні», – пояснює експерт.

Козак зауважує, що кожна соціальна мережа повинна надавати своїм користувачам контакти особи, яка відповідає за приватність користувачів,  та можливість скаржитися власнику соцмережі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Webdesignerdepot
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду