ЄС профінансував соціальну рекламу про проблему утилізації відходів в Україні

00:00,
28 Серпня 2012
1509

ЄС профінансував соціальну рекламу про проблему утилізації відходів в Україні

00:00,
28 Серпня 2012
1509
ЄС профінансував соціальну рекламу про проблему утилізації відходів в Україні
Автори 35-секундного відео пояснюють, що навіть незначні зміни у поведінці людей можуть вплинути на ситуацію, повідомляється на сайті Представництва ЄС  в Україні.

Як відзначається у повідомленні представництва, соціальна реклама, слоганом котрої стали слова Думай про сміття, яке ти залишаєш, транслюватиметься на декількох українських телеканалах. Які саме це будуть канали – не уточнюється.

«Підготовка цього відеоряду є частиною більш широкої співпраці між Україною та ЄС, яка має на меті підвищити обізнаність людей та поділитися з Україною європейським досвідом впорядкування сміття, його переробки та повторної утилізації», – зауважує Представницто ЄС  в Україні.

Згідно з відео, щодня в Україні подукується близько 50 тис. тон відходів. В масштабах всієї планети ця цифра сягає 7 млн. тон на день. А пластикова пляшка у природі розкладається близько ста років, нагадують автори соціальної реклами.

Для покращення ситуації із переробкою сміття в Україні ЄС допомагав налагодити механізми переробки, подібні до тих, що працюють самому Євросоюзі, відзначає представництво.

Зокрема, наголошується на тому, що 20 років систематичної переробки сміття та розумного контролю за відходами привели не лише до поступових покращень у аспекті захисту природи та здоров’я, але й допомогли створити десятки тисяч нових робочих місць у сфері «зеленої економіки».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з соціальної реклами ЄС / MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду