У першому півріччі 2012 року Google заробила на рекламі більше, аніж всі друковані видання США

00:00,
13 Листопада 2012
1163

У першому півріччі 2012 року Google заробила на рекламі більше, аніж всі друковані видання США

00:00,
13 Листопада 2012
1163
У першому півріччі 2012 року Google заробила на рекламі більше, аніж всі друковані видання США
Статистичні компанії підбивають підсумки американського медіаринку першої половини поточного року.

Інтернет-компанія Google у першому півріччі 2012 року заробила на рекламі більше, аніж усі американські друковані видання, повідомляє газета «Ведомости» з посиланням на дані аналітичної компанії Statista.

Statista наводить наступні цифри: протягом перших шести місяців поточного року Google отримала $20,8 млрд виручки від продажів реклами, у той час як всі друковані газети та журнали США отримали разом $19,2 млрд рекламної виручки.

При цьому аналітики зауважують – Google хоча і є американською компанією, рекламу продає в усьому світі, і цей момент потрібно враховувати для адекватного сприйняття вищенаведених цифр.

У Statista також відзначають: вказані цифри є виручкою Google до сплати винагороди партнерам – наприклад, у першому півріччі 2012 року компанія сплатила видавцям $5 млрд.

За даними іншої аналітичної компанії, eMarketer, у 2012 році продажі інтернет-реклами у США вперше перевищать продажі реклами друкованими ЗМІ країни.

У поточному році продажі реклами в друкованих виданнях складатимуть, за прогнозами eMarketer, $33,8 млрд – у порівнянні з $36 млрд в 2011 році.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Companion
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду