Spiegel залишився без шеф-редактора

00:00,
10 Квітня 2013
1142

Spiegel залишився без шеф-редактора

00:00,
10 Квітня 2013
1142
Spiegel залишився без шеф-редактора
Автори:
Днями були звільнені обидва шеф-редактори Spiegel – Ґеорґ Масколо та Матіас Мюллер фон Блюменкрон.

Пошуки нового шеф-редактора будуть нелегкими, оскільки ця посада перестала бути такою привабливою, як раніше, повідомляє конкурент Spiegel – онлайн-видання журналу Focus.

Підставою для звільнення обох шеф-редакторів стало різне розуміння стратегії розвитку видання. Між Ґеорґом Масколо та Матіасом Мюллером розгорнулася дискусія щодо того, чи частина контенту  Spiegel-online має бути платною.

Окрім того останнім часом Spiegel почав втрачати свої позиції на ринку: серйозно упав тираж друкованої версії, відповідно не можна було уникнути і падіння реклами. Оборот кампанії зменшився та суттєво знизились прибутки.

Саме тому посаду шеф-редактора Der Spiegel вважають непривабливою сьогодні і прогнозують, що пошуки кандидата можуть затягнутися. Адже новому керівнику доведеться розбиратися з тими проблемами, які накопичилися за останні роки.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ґеорґ Масколо та Матіас Мюллер фон Блюменкрон/focus.de
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду