Уряд Австралії обмежує доступ до соцмереж для підвищення продуктивності праці

00:00,
25 Лютого 2011
1223

Уряд Австралії обмежує доступ до соцмереж для підвищення продуктивності праці

00:00,
25 Лютого 2011
1223
Уряд Австралії обмежує доступ до соцмереж для підвищення продуктивності праці
Ефективність цього заходу викликає сумніви.

Зростання популярності соцмереж не оминуло працівників державних установ Австралії. Газета The Australian наводить слова сенатора Корі Бернарді, який заявив, що «в той час, як на держслужбовців витрачаються мільйони доларів, вони марнують свій час на сайтах соціальних мереж. Дані нещодавно проведеного аудиту свідчать, що працівники окремих міністерств витрачають у соцмережах до 400 годин на тиждень робочого часу.

 

Державні установи відреагували на критику. Департамент фінансів заблокував своїм працівникам доступ до сайтів YouTube, Facebook и MySpace, повідомляє Penn Olson. У той же час користування сервісом Twitter дозволено виключно для професійних потреб. У деяких інших департаментах уряду обмежено доступ тільки до окремих сайтів. У відомстві Генерального прокурора працівникам залишили вільне користування мережею Facebook.

 

У країні немає одностайності щодо необхідності обмежувати доступ до соцмереж на робочих місцях чиновників, для яких інтернет уже став робочим середовищем і суттєво підвищує продуктивність праці. Важливо змінювати корпоративну культуру, від якої в першу чергу залежить, як використовуються ті чи інші ресурси, робить висновок автор статті на сайті penn-olson.com.

 

«Медіаграмотність»

Ілюстрація - http://www.chipchick.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду