Lifenews, КоммерсантЪ та Forbes стали лідерами у рейтингу цитованості російських ЗМІ

Lifenews, КоммерсантЪ та Forbes стали лідерами у рейтингу цитованості російських ЗМІ

13:07,
23 Липня 2015
3474

Lifenews, КоммерсантЪ та Forbes стали лідерами у рейтингу цитованості російських ЗМІ

13:07,
23 Липня 2015
3474
Lifenews, КоммерсантЪ та Forbes стали лідерами у рейтингу цитованості російських ЗМІ
Lifenews, КоммерсантЪ та Forbes стали лідерами у рейтингу цитованості російських ЗМІ
Автори:
Розробник автоматичної системи моніторингу і аналізу ЗМІ у режимі реального часу компанія «Медиалогия» підготувала рейтинг цитованості російських ЗМІ за червень 2015 року.

Рейтинг оприлюднено на сайті організації.

Лідер серед найбільш цитованих газет лишився незмінним - це «КоммерсантЪ». Власне, як і наступні три позиції у рейтингу топ-10: «Известия», «Ведомости», «Российская газета» посіли друге, третє та четверте місця відповідно. 

Найбільш цитованим журналом лишається Forbes. Втім, у рейтингу з’явилися новачки - це журнали Огонек та GQ. Останній оголосив старт читацького голосування на звання «Людина року». 

Рейтинг топ-10 найцитованіших телеканалів очолив Lifenews. Загалом у ньому геть не змінилися перші п’ять позицій. На другій сходинці перебуває «Россия 24», на третій - НТВ, на четвертій - «Первый канал», на п’ятій - «Россия 1». Найбільш помітне переміщення в рейтингу здійснив телеканал «Дождь» - дві позиції вгору. В результаті він посів шосте місце. Новачком рейтингу став телеканал РБК ТВ - і опинився на дев’ятій позиції. 

Лідер топ-8 найбільш цитованих радіостанцій - «Русская служба новостей». Та ця позиція лишилася незмінною, які наступні дві - їх посіли «Говорит Москва» та «Эхо Москвы» відповідно. Радіо Свобода втратило четверте місце у травневому рейтингу та посіло п’яте в червневому. 

У рейтингові топ-30 інтернет-ЗМІ лідером став rbc.ru, відібравши першість у lenta.ru, яка нині на другому місці. Третє місце незмінно посідає gazeta.ru. Найбільш помітне переміщення в рейтингу має kp.ru та newkaliningrad.ru. Вони піднялися у списку на 11 та 6 позицій відповідно. Сайт «Комсомольской правды» опублікував інтерв’ю з головою Федеральної міграційної служби Росії Костянтином Ромодановським. Інтернет-ресурс newkaliningrad.ru повідомив, що уповноважений з прав дитини при калінінгладському губернаторі Тетяна Батуріна назвала природним добором смерть дворічної дівчинки у Совєтську. 

Новенькими в рейтингу стали Dni.ru (14 місце), Super.ru (15 місце), Yodnews.ru (22 місце), Rusplt.ru (23 місце) и Chelyabinsk.ru (25 місце). Зокрема, super.ru повідомив про смерть Жанни Фріске. 

До рейтингу «Медиалогии» увійшли російські ЗМІ за виключенням інформаційних агентств. Рейтинг, відзначається у повідомленні компанії, складено на основі бази ЗМІ системи «Медиалогия», яка включає близько 25,5 тисяч найбільш впливових телеканалів, газет, журналів, радіостанцій, онлайн-видань, а також інформагентств і блогів.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Медиалогия, Facebook
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду