Директор «Яндекс.Україна» закликає бойкотувати українську владу

00:00,
2 Грудня 2013
1213

Директор «Яндекс.Україна» закликає бойкотувати українську владу

00:00,
2 Грудня 2013
1213
Директор «Яндекс.Україна» закликає бойкотувати українську владу
Заклик до повного бойкоту представників влади і обіцянку діяти таким чином оприлюднив у своєму блозі директор «Яндекс.Україна» Сергій Петренко.

Топ-менеджер підтримує антиурядові протести в країні і як один із заходів дій пропонує бойкот.

«Чесна людина може бути нездатна позбутися бандитів, але не зобов’язана радіти і бути чемною з ними. Навпаки – їх треба бойкотувати. Не вітатися, не спілкуватися, не протягувати руки, не брати участь у подіях, в яких вони беруть участь. Чесні люди можуть жити, викресливши цих упирів зі свого оточення і виключивши контакти з ними», - пише він.

Бойкот Петренко представляє власним прикладом. «…хочу попередити організаторів усіляких масових заходів, конференцій і т. д. – якщо ви плануєте запросити мене на якийсь захід, де також будуть присутні представники нинішньої влади чи депутати із Партії Регіонів, - не завдавайте собі клопоту. Я не прийду. А якщо прийду і виявлю, що ми не повідомили мене про запланував присутність цих персонажів – піду негайно. І закличу всіх, хто хоче жити у нормальній країні, зробити те саме», - заявив Петренко.

Раніше свою підтримку українцям висловив засновник «ВКонтакте» Павло Дуров. «Сподіваюся, що поточні громадянські виступи в Києві привезуть до позитивних змін. Очевидно, що цей чудовий народ заслуговує вищого інтелектуального та морального рівня своїх керівників», - написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Він також повідомив, що українські чиновник вимагали хабар у розмірі 100 тис. за повернення раніше конфіскованих серверів «ВКонтакте». 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сергій Петренко. yousmi.by
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду