Туреччина вислала російського журналіста

Туреччина вислала російського журналіста

10:35,
1 Липня 2016
1948

Туреччина вислала російського журналіста

10:35,
1 Липня 2016
1948
Туреччина вислала російського журналіста
Туреччина вислала російського журналіста
Автори:
Російського кореспондента Дмитра Виноградова, який прилетів в середу в Стамбул для висвітлення наслідків теракту, вислали назад в Росію без пояснення причин.

Про це повідомляє «РИА Новости».

Як розповів сам журналіст, у четвер вдень його посадили на зворотний рейс до Москви.

«Жодних причин і строку дії заборони мені так і не назвали. Тільки видали папір, на якому написано: «заборона на в'їзд». Чи стало це наслідком моєї професійної діяльності, так і залишилося для мене не зрозумілим», — розповів Виноградов, який вже повернувся до Москви.

Ніч журналісту довелося провести в аеропорту в спеціальному «пасажирському гест-хаусі», де своєї черги на висилку чекали ще кілька людей з інших країн.

На наступний день журналіста посадили на його рейс до Москви.

«Ставлення було дуже коректним, але мій паспорт віддали пілотам», — розповів кореспондент.

Нагадаємо, в ніч на середу головний міжнародний аеропорт Стамбула, аеропорт ім. Ататюрка, став об'єктом атаки терористів-смертників.

Як наслідок, загинуло 43 особи, 19 з них  - іноземці.

Також нагадуємо, що 21 червня у Стамбулі пройшла акція протесту проти арешту члена правозахисної організації «Репортери без кордонів» і двох журналістів за «пропаганду тероризму».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
«РИА Новости»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду