Український журналіст передав Путіну вітання від полонених російських ГРУшників

Український журналіст передав Путіну вітання від полонених російських ГРУшників

13:35,
17 Грудня 2015
1558

Український журналіст передав Путіну вітання від полонених російських ГРУшників

13:35,
17 Грудня 2015
1558
Український журналіст передав Путіну вітання від полонених російських ГРУшників
Український журналіст передав Путіну вітання від полонених російських ГРУшників
Автори:
Журналіст українського інформаційного агентства УНІАН Роман Цимбалюк під час щорічної великої прес-конференції президента Росії для ЗМІ у Москві, переказав Володимиру Путіну вітання від затриманих на Донбасі співробітників російського ГРУ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Роман Цимбалюк звернувся до російського президента із словами: «У контексті  неодноразових тверджень щодо того, що  на Донбасі немає військових РФ, хотів переказати вітання від Єрофеєва та Александрова».

Володимир Путін відповів, що ніколи не заперечував, що на Донбасі є росіяни.

«Ми ніколи не говорили, що там немає людей, які займаються там вирішенням певних питань, у тому числі - і у військовій сфері. Але це не означає, що там присутні регулярні російські війська. Відчуйте різницю…», - заявив глава РФ.

Журналіст також запитав у президента Путіна, чи збирається Росія міняти незаконно утримуваних українських громадян Надію Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва, Станіслава Клиха і багатьох інших на російських спецпризначенців Евгена Єрофеєва і Олександра Александрова, затриманих силами АТО в Луганській області.

«Ви назвали там двох-трьох осіб... що ви їх пропонуєте міняти... А потім почали довгий список, на кого ви їх хочете обміняти. Обмін має бути рівноцінним», - заявив Володимир Путін, передає УНІАН.

Він зазначив, що це питання необхідно обговорити з українською владою, і «продовжити те, на чому ми завжди наполягали, і те, що пропонує президент України, – потрібно звільняти людей, яких тримають як з одного боку, так і з іншого».

Президент Росії заявив, що перш за все це стосується «людей з Донбасу» і військовослужбовців, затриманих на сході України. «Обмін має бути рівноцінним. Ми з колегами повинні це все обговорити», - підсумував Володимир Путін.
ТСН.ua веде текстову трансляцію прес-конференції російського президента.

Нагадаємо, під час минулорічної великої прес-конференції президента Росії 18 грудня 2014 року, Володимир Путін не дав відповіді на запитання журналіста УНІАН Романа Цимбалюка, коли Росія припинить каральну операцію проти населення Донбасу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Роман Цимбалюк. Фото: з Тwitter видання "Новости Донбасса"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду