Хакери атакували ресурси адміністрації Курської області РФ

Хакери атакували ресурси адміністрації Курської області РФ

14:43,
8 Серпня 2024
738

Хакери атакували ресурси адміністрації Курської області РФ

14:43,
8 Серпня 2024
738
Хакери атакували ресурси адміністрації Курської області РФ
Хакери атакували ресурси адміністрації Курської області РФ
За повідомленням влади області, багато сервісів вийшли з ладу і тимчасово недоступні.

Влада Курської області Росії повідомила, що інтернет-ресурси обласної адміністрації 8 серпня зазнали масованої DDoS-атаки. Про це йдеться в оголошенні місцевої влади в телеграмі.  

За повідомленням, багато сервісів вийшли з ладу і тимчасово недоступні.

Фахівці регіонального Міністерства цифрового розвитку та зв'язку РФ «докладають усіх зусиль», щоб якнайшвидше відновити роботу ресурсів адміністрації Курської області.

Російська влада не вказала, кого підозрюють у кібератаці.

Відзначимо, з вівторка, 6 серпня, російські «воєнкори» повідомляють про прорив кордону в Курській області. Очільник Кремля Володимир Путін заявив про «масштабну провокацію» з боку України. Керівництво України наразі ніяк не коментувало події на Курщині.

За даними фахівців Інституту вивчення війни (ISW), українські війська нібито просунулись до 10 кілометрів углиб Курської області РФ, а російські «воєнкори» повідомляють про бої в місті Суджа.

Тим часом події в Курській області вже стали темою для численних мемів в українському сегменті соцмереж.

Нагадаємо, надвечір 30 липня Головне управління розвідки Міноборони України завершило одну з найбільших в історії DDos-атак на російську інтернет-інфраструктуру. Фахівці провели кібератаку на ключові банківські установи та платіжні системи, на ресурси Центробанку Росії, на сайти російських військово-промислових підприємств, на російські ресурси органів державної влади й декількох аеропортів і ще на майже сотню російських вебресурсів

Фото з соцмереж

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду