ШІ-чатбот ChatGPT стане частиною системи Apple

ШІ-чатбот ChatGPT стане частиною системи Apple

14:45,
6 Червня 2024
847

ШІ-чатбот ChatGPT стане частиною системи Apple

14:45,
6 Червня 2024
847
ШІ-чатбот ChatGPT стане частиною системи Apple
ШІ-чатбот ChatGPT стане частиною системи Apple
Офіційний анонс очікується наступного тижня на Всесвітній конференції розробників Apple.

Американська корпорація Apple підписала угоду з OpenAI щодо інтеграції чатбота ChatGPT в операційну систему iPhone. Офіційний анонс очікується наступного тижня на Всесвітній конференції розробників Apple. Про це повідомляє Bloomberg.

Як зазначається, Apple об'єднується з OpenAI для інтеграції ChatGPT в операційну систему iPhone, щоб наздогнати втрачене у сфері штучного інтелекту.

Для OpenAI угода означає сотні мільйонів користувачів Apple, включаючи тих, хто, вагався спробувати ChatGPT раніше. У той час як для Apple ця домовленість дає змогу інтегрувати у свою екосистему передову технологію штучного інтелекту, що допоможе компанії пропонувати користувачам iPhone інноваційні функції.

Bloomberg пише, що Apple активно розвиває різні функції штучного інтелекту для своїх пристроїв, а також покращує свого цифрового помічника Siri за допомогою ШІ. Проте, на відміну від конкурентів, ще немає власного чатбота.

На думку Дага Кіттлауса, що був співзасновником і керівником Siri до того, як його придбала Apple, «партнерство OpenAI, імовірно, є коротко- та середньостроковими відносинами». Він також додав: «Але ви можете посперечатися, що вони будуть наполегливо працювати над нарощуванням власних компетенцій тут».

Умови партнерства Apple та OpenAI поки залишаються нерозкритими.

Нагадаємо, нещодавно OpenAI уклала угоду про співпрацю з американською News Corp.

Фото: користувач смартфона Apple / Jaap Arriens from NurPhoto via Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду