Компанія SpaceX прийняла в команду 14-річного програміста

Компанія SpaceX прийняла в команду 14-річного програміста

10:57,
12 Червня 2023
1361

Компанія SpaceX прийняла в команду 14-річного програміста

10:57,
12 Червня 2023
1361
Компанія SpaceX прийняла в команду 14-річного програміста
Компанія SpaceX прийняла в команду 14-річного програміста
Кайрен Квазі нещодавно закінчив навчання в університеті.

Компанія SpaceX Ілона Маска найняла на посаду інженера-програміста 14-річного хлопця. Він працюватиме в команді, яка розробляє програмне забезпечення для Starlink. Про це повідомив Business Insider.

14-річний Кайрен Квазі нещодавно закінчив Університет Санта-Клари в Каліфорнії, ставши наймолодшим його випускником. Він планує разом із матір’ю переїхати з Каліфорнії до штату Вашингтон, щоб розпочати роботу в SpaceX.

«Я приєднаюся до найкрутішої компанії на планеті як інженер-програміст в інженерній команді Starlink. Одна з рідкісних компаній, які не використовували мій вік як довільний і застарілий показник зрілості та здатності», — написав він у своєму профілі в LinkedIn.

У дворічному віці Кайрен почав спілкуватися повними реченнями. У дитячому садку він розповідав іншим дітям і вчителям новини, які почув по радіо.

У третьому класі, коли Квазі було 9 років, батьки зрозуміли, що його шкільні завдання — занадто легкі для нього, та допомогли синові вступити до громадського коледжу в Каліфорнії. Того ж року він склав тест на рівень IQ краще, ніж 99,9% населення планети.

Кілька місяців потому Квазі стажувався в Intel Labs як дослідник штучного інтелекту, а в 11 років перевівся в Університет Санта-Клари, щоб вивчати інформатику та інженерію. У 2022 році хлопець пройшов стажування у компанії Blackbird.AI, яка працює у сфері кібербезпеки.

Нагадаємо, на початку червня міністерство оборони США уклало контракт із компанією SpaceX Ілона Маска на придбання для України терміналів супутникового зв'язку Starlink та послуг для їх використання українськими військовими.

Фото: @thepythonkairan / інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду