Компанія Facebook подорожчала на 4%

Компанія Facebook подорожчала на 4%

11:15,
29 Червня 2021
1447

Компанія Facebook подорожчала на 4%

11:15,
29 Червня 2021
1447
Компанія Facebook подорожчала на 4%
Компанія Facebook подорожчала на 4%
Автори:
Тепер акції Facebook коштують понад 1 трильйон доларів.

Станом на понеділок, 28 червня, Facebook вийшла на ринок компаній вартістю понад трильйон доларів. За даними Yahoo Finance, ринкова капіталізація компанії сягає $ 1,008 трлн. Як пише The Verge, компанія Facebook вперше перейшла цю позначку.

Повідомляється, що у списку американських технологічних компаній, які подолали позначку  1 трильйон доларів, Facebook є єдиною, заснованою в 2000-х роках.

Новина про подорожчання акцій компанії на 4% з’явилася після того, як Федеральний суд відхилив скаргу Федеральної торгової комісії проти Facebook щодо монополії компнаії на ринку соцмереж й заявив, що агентство не надало доказів своїх тверджень.

Нагадаємо, акції комунікаційної компанії Zoom впали на 20% після новин про успішну третю фазу випробувань вакцини проти COVID-19, розробленої фармкомпанією Pfizer

Фото: unsplash

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду