Компанія Google оновила сервіс Google Maps

Компанія Google оновила сервіс Google Maps

18:11,
19 Серпня 2020
2678

Компанія Google оновила сервіс Google Maps

18:11,
19 Серпня 2020
2678
Компанія Google оновила сервіс Google Maps
Компанія Google оновила сервіс Google Maps
Автори:
Деякі оновлення вже доступні для користувачів, інші будуть розгортати поступово.

Компанія Google оновила сервіс Google Maps - карти стали набагато більш деталізованими і наочними. Як повідомляється у блозі компанії, деякі оновлення вже доступні для користувачів, інші будуть розгортати поступово.

Карти від Google стали більш деталізованими завдяки супутниковим знімкам високої чіткості для понад 98% території, заселеної людьми. За допомогою нової алгоритмічної методики кольорового відображення Google перенесла ці зображення ще більш детальну, яскраву карту місцевості в глобальному масштабі. Завдяки цьому користувач може легко зможете відрізнити посушливі пляжі та пустелі від блакитних озер, річок, океанів та ярів. Цю функцію компанія запустила у 220 країнах, де працюють карти Google.

Інше важливе оновлення стосується кольорів. Компанія зробила їх більш яскравими, щоб тепер можна було відрізнити зелені насадження від пустель. Наприклад, відтепер на карті Марокко можна побачити, де росте зелень, а на карті Ісландії - де знаходиться відомий льодовик  Ватнайокудль. Його помітили білим кольором. 

Також компанія Google готує оновлення і для водіїв. Найближчим часом користувачі зможуть отримувати дуже докладну інформацію про вулиці в процесі пересування, про форму і ширину дороги. Крім того, на картах буде видно, де знаходяться тротуари, перехрестя і пішохідні зони.

Google вже найближчим часом планує опублікувати такі детальні карти Лондона, Нью-Йорка і Сан-Франциско. З часом компанія буде публікувати карти й інших міст.

Нагадаємо, Google додала нові функції у додаток Google Travel. Відтепер він повідомлятиме про зміни в роботі транспорту і готелів у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Фото: Google

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду