У Чорнобилі з’явився швидкісний інтернет

У Чорнобилі з’явився швидкісний інтернет

15:48,
30 Вересня 2019
2974

У Чорнобилі з’явився швидкісний інтернет

15:48,
30 Вересня 2019
2974
У Чорнобилі з’явився швидкісний інтернет
У Чорнобилі з’явився швидкісний інтернет
Автори:
Українські мобільні оператори Київстар, Vodafone і lifecell покрили Чорнобиль швидкісним 4G-інтернетом.

Як пише Liga Tech, Київстар підключив до швидкісного інтернету саме місто Чорнобиль, а також комплекс будівель на території атомної електростанції (об'єкт «Укриття»). Найближчим часом зв'язок 4G буде доступний на головному контрольно-пропускному пункті при в'їзді у Чорнобильську зону — в селі Дитятки.

Vodafone забезпечив 4G покриття для співробітників і відвідувачів ЧАЕС в листопаді 2018 року. За півроку роботи 4G-мережі споживання інтернет-трафіку зросла в середньому на 40%. Найбільш інтенсивно користувалися 4G в другій половині квітня — напередодні річниці Чорнобильської катастрофи.

Оператор lifecell покрив Чорнобиль технологією 4G в першій половині цього року. Були покриті КПП Дитятки, місто Чорнобиль і ЧАЕС.

Як повідомляв «Детектор медіа», цього року вийшов американський міні-серіал «Чорнобиль» про аварію на електростанції, який обігнав у рейтингу найпопулярніших серіалів навіть «Гру престолів». У зв’язку з цим кількість туристів до Чорнобильської зони значно зросла. 

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Укрінформ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду