Apple запустить власний стрімінговий сервіс

Apple запустить власний стрімінговий сервіс

11:39,
21 Серпня 2019
2008

Apple запустить власний стрімінговий сервіс

11:39,
21 Серпня 2019
2008
Apple запустить власний стрімінговий сервіс
Apple запустить власний стрімінговий сервіс
Автори:
Американська корпорація Apple може запустити свій стрімінговий сервіс AppleTV+ вже листопаді цього року.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела. Підписка буде коштувати $ 9,99, також передбачається пробний безкоштовний період. 

Як зазначає видання, компанія представить відносно невелику добірку серіалів і протягом декількох місяців регулярно її поповнюватиме. 

Також стало відомо, що Apple виділила $ 6 млрд на власне шоу для свого стрімінгового сервісу, передає Financial Times. Тільки на створення серіалу «The Morning Show» із Дженніфер Еністон і Різ Візерспун Apple витратила кілька сотень мільйонів доларів. Також Apple вже уклала контракт із телеканалами HBO і CBS. 

У цілому сервіс буде доступний для користувачів із понад 100 країн. Apple вийде на вже усталений ринок із популярними стрімінговимі сервісами від Netflix та Amazon.

До випуску своїх сервісів за підпискою також готуються Disney, AT&T і NBCUniversal.

Зазначимо, що одним із найбільших стрімінгових сервісів є Netflix. Світова аудиторія сервісу складає близько 150 мільйонів передплатників. І вона стрімко росте. Лише за перший квартал 2019 року Netflix збільшив кількість передплатників на 9,6 млн, що на 16 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
iXBT.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду