Fox News запустив свій стрімінговий сервіс

Fox News запустив свій стрімінговий сервіс

13:04,
28 Листопада 2018
2400

Fox News запустив свій стрімінговий сервіс

13:04,
28 Листопада 2018
2400
Fox News запустив свій стрімінговий сервіс
Fox News запустив свій стрімінговий сервіс
Автори:
Медіа сподівається таким чином охопити молоду аудиторію.

Як пише The Guardian, стрімінговий сервіс називатиметься Fox Nation. Керує мережею Fox News сім’я Мердоків, а Fox Nation є дітищем Лахлана Мердока (Lachlan Murdoch) — старшого сина магната Руперта Мердока. Телеканал активно підтримує нинішнього президента США Дональда Трампа.

Нещодавно Disney викупив більшість акцій 21st Century Fox, залишивши новинний канал найбільшим брендом компанії. Він охоплює 2,8 млн. глядачів та є лідером серед інших мовників у кабельних мережах, випереджаючи CNN та MSNBC. Разом з тим, у компанії турбуються, що молода аудиторія вже не дивиться кабельне телебачення, тому створили свій власний стріміговий сервіс.

Fox Nation пропонуватиме ексклюзивний контент для підписників. Вартість підписки — $5.99 або $60 на рік. Хоча аналітики скептично налаштовані. Браян Візер, представник дослідницької організації Pivotal Research Group, вважає, що Fox Nation матиме сотні тисяч підписників, а не мільйони глядачів, як це є у кабелі.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про зростання прибутків Fox News за період з жовтня по грудень 2017 року на 11% — вони тоді склали $ 4,41 млрд. Цьому навіть не став на заваді скандал з ведучим Біллом О'Райлі, якого звільнили через звинувачення в сексуальних домаганнях до колег.  За даними CNN, останній ефір за участі Білла О'Райлі на Fox News приніс телеканалу рекордний рейтинг переглядів.

Також нещодавно про запуск свого стрімінгового сервісу розповів Disney. Він називатиметься Disney+.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
nation.foxnews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду