Samsung працює над розробкою технології 6G

Samsung працює над розробкою технології 6G

11:58,
5 Червня 2019
2142

Samsung працює над розробкою технології 6G

11:58,
5 Червня 2019
2142
Samsung працює над розробкою технології 6G
Samsung працює над розробкою технології 6G
Автори:
Компанія Samsung Electronics почала вивчати телекомунікаційну мережу шостого покоління. Для цього компанія запустила новий дослідницький центр.

Як пише видання Korea Herald, Samsung сформувала Центр досліджень передових комунікацій під управлінням Samsung Research. Після запуску технології п’ятого покоління у Південній Кореї компанія розширила групу з дослідження телекомунікацій до рівня центру.

Samsung Research, разом із роботою над мережею 6G проводитиме дослідження і розробки в галузі штучного інтелекту і робототехніки.

У квітні 2019 року Південна Корея стала першою країною, яка почала комерційну експлуатацію мобільного зв’язку п’ятого покоління. Стандарт 6G має прийти на зміну 5G. За прогнозами, нове покоління телекомунікаційної мережі запрацює не раніше 2025 року.

Зазначимо, що зараз у більшості розвинених країн світу використовують технологію 4G. Зв’язок за стандартами 5G готують до запуску у 2020 році. США та Китай активно змагаються у першості щодо запровадження технології зв’язку п’ятого покоління.

4G в Україні запустили у 2017 році. Цього року екс-президент Петро Порошенко підписав указ про запуск 5G в Україні з 2020 року.

Згідно з дослідженням, замовленим компанією CTIA, США відстають від Китаю в готовності перейти до мережі 5G.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
ITC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду