Граматику у Google docs перевірятиме штучний інтелект

Граматику у Google docs перевірятиме штучний інтелект

10:29,
25 Липня 2018
2858

Граматику у Google docs перевірятиме штучний інтелект

10:29,
25 Липня 2018
2858
Граматику у Google docs перевірятиме штучний інтелект
Граматику у Google docs перевірятиме штучний інтелект
Автори:
Для перевірки граматики у Google docs використають напрацювання компанії у технології перекладу тексту.

Як пише  TechCrunch, в основі нових пропозицій щодо виправлення граматичних помилок лежать алгоритми машинного перекладу. Тепер Google docs розпізнаватиме помилки та пропонуватиме виправлення під час введення тексту.  Ця функція може скласти конкуренцію таким популярним сервісам як Grammarly чи LanguageTool.

«Ми застосували високоефективний підхід виправлення граматики, що базується на машинному перекладі, — каже менеджер Google Девід Такер (David Thacker). — Наприклад, для перекладу ви берете французьку мову і перетворюєте її в англійську. Наш підхід до граматики схожий. Ми беремо неправильну англійську мову та використовуємо нашу технологію, щоб виправити або перекласти її на правильну англійську. І дуже добре, що переклад мови — це технологія, з якою ми довгий час успішно працювали».

перевірка-граматики-Google-docs

Поки що інструмент доступний лише для  тих, хто є учасником програми з раннього використання продуктів Google (Early Adopter Program).

З огляду на те, що компанія вибирає підхід на основі перекладу, де використовує штучний інтелект, це показує ставку на цю технологію. Ймовірно, що Google планує впровадити її у всі свої продукти.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що Google, Facebook, Microsoft та Twitter анонсували спільний дата-проект. Він дозволить користувачам передавати дані напряму з одного сервісу на інший без необхідності встановлювати чи оновлювати будь-які спеціальні додатки. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
theroco.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду