WhatsApp відмовляється від підтримки кількох смартфорнів

WhatsApp відмовляється від підтримки кількох смартфорнів

11:49,
28 Грудня 2017
1858

WhatsApp відмовляється від підтримки кількох смартфорнів

11:49,
28 Грудня 2017
1858
WhatsApp відмовляється від підтримки кількох смартфорнів
WhatsApp відмовляється від підтримки кількох смартфорнів
Автори:
З нового року месенджер WhatsApp відмовляється від підтримки кількох мобільних платформ.

Про це пише Independent.

З 1 січня 2018 року месенджер буде недоступний на телефонах з операційною системою Windows Phone 8.0 (та давніших версіях Windows), BlackBerry OS і BlackBerry 10. А в червні компанія принила підтримку ОС Nokia Symbian S60  в червні.

«Коли ми заснували WhatsApp в 2009 році, ситуація з використанням мобільних пристроїв була зовсім інакшною. Apple App Store в той час було всього кілька місяців. Близько 70 відсотків смартфонів, які були в продажу на той момент, використовували операційні системи BlackBerry і Nokia», - йдеться в блозі сервісу.

Підтримка Nokia S40 буде припинена 31 грудня 2018 року, а на смартфонах під управлінням Android з версією 2.3.7 і старше WhatsApp перестане працювати з 1 лютого 2020 року.

Попри те, що ці платформи наразі підтримуються месенджером WhatsApp, компанія більше не займатиметься активними розробками для них. Тож певні функції можуть припинити роботу в будь-який момент.

«Нам було важко прийняти таке рішення, але воно необхідне, адже ми прагнемо надати людям більш ефективні способи зв'язку з друзями, родиною та близькими, використовуючи WhatsApp. Якщо ви використовуєте один з перерахованих мобільних пристроїв, ми рекомендуємо перейти на більш новий Android, iPhone або Windows Phone», - відзначили в компанії.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens також писав про те, що месенджер WhatsApp перестане працювати на застарілих гаджетах. Месенджер не буде доступний на iPhone 3GS, пристроях Windows Phone 7 і смартфонах, що використовують операційну систему Android версій 2.1 та 2.2.

У липні месенджер WhatsApp повідомив про те, що його щоденна активна аудиторія перевищила 1 мільярд осіб.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
dazeinfo.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду