Google може придбати месенджер WhatsApp за $1 млрд

00:00,
8 Квітня 2013
1322

Google може придбати месенджер WhatsApp за $1 млрд

00:00,
8 Квітня 2013
1322
Google може придбати месенджер WhatsApp за $1 млрд
Компанія Google проводить переговори щодо придбання WhatsApp, повідомляє видання Digital Trends з посиланням на власні джерела.

За даними видання, переговори між Google і власниками WhatsApp – на стадії обговорення ціни.

 

Мобільний сервіс для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp Google вигідно буде використати як платформу для уніфікації своїх розрізнених комунікаційних продуктів, відзначає Digital Trends.

 

Цю тезу можуть підтверджувати слова менеджера з продуктів Google Ніхіла Сінгела (Nikhyl Singhal), який у минулорічному інтерв’ю GigaOM зауважив: «В цьому аспекті у нас все надзвичайно погано». Digital Trends називає обмін миттєвими повідомленнями «величезною діркою» у мобільній стратегії Google.

 

WhatsApp зберігає лідируючі позиції серед месенджерів для смартфонів. При цьому програма вже довела успішність своєї бізнес-моделі – при номінальній вартості $0,99 на рік додаток приносить стабільний прибуток і є платним додатком #1 у більше ніж 100 країнах, резюмує Digital Trends.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Pocket-lint.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду