Google запускає «панель знань» для новинних видань

Google запускає «панель знань» для новинних видань

11:10,
9 Листопада 2017
2523

Google запускає «панель знань» для новинних видань

11:10,
9 Листопада 2017
2523
Google запускає «панель знань» для новинних видань
Google запускає «панель знань» для новинних видань
Автори:
Компанія Google вирішила додати нову панель в своєму пошуковику для боротьби з поширенням фейків.

Як розповіла Google у своєму блозі, в мережі існують десятки тисяч творців контенту, які публікують величезні обсяги інформації щодня. Й запуск нової «панелі знань» (Knowledge Panel) покликаний надавати читачам більше інформації про матеріали й видавців, які їх опублікували.

На панелі будуть показані теми, які зазвичай висвітлює видання, отримані ним нагороди і результати фактчекінгу з боку сторонніх організацій. Сама Google не буде контролювати, які видання потраплятимуть на нову панель, і яка інформація буде на ній відображена.

«На це впливає безліч факторів. При цьому видавці, які постійно публікують свіжий новинний контент, мають великі шанси отримати цю панель», - розповіли в компанії.

«Панель знань» в мобільній версії - на прикладі показано додаткові дані про американську газету The Tennessean

У Google також запевнили, що запуск Knowledge Panel не вплине на ранжування сайтів в результатах пошуку.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року компанія Google запустила функцію перевірки фактів, яка відображається у вікні розширеного перегляду новин. Вона спершу була доступна для користувачів в США і Великобританії. В квітні 2017 року процедура фактчекінгу в новинному агрегаторі і пошукових запитах була запущена по всьому світу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
www.goodtoseo.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду