Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store

Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store

11:52,
2 Вересня 2016
2011

Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store

11:52,
2 Вересня 2016
2011
Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store
Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store
Автори:
Apple збирається провести чистку в магазині додатків App Store.

Компанія Apple розіслала листи своєму співтовариству розробників, сповіщаючи про майбутні зміни в App Store. Починаючи з 7 вересня застарілі або непрацюючі додатки будуть видалятися з App Store, пише TechCrunch.

«Ми здійснюємо постійний процес оцінки та видалення додатків, які більше не функціонують належним чином, або щодо яких не дотримуються сучасні щодо підтримки», - йдеться в офіційному повідомленні компанії. 

У разі, якщо команда Apple виявлятиме додаток, який не відповідатиме вимогам, його розробник отримуватимуть лист із рекомендаціями, які зміни необхідно внести. У розробника буде 30 днів на те, щоб внести потрібні оновлення. Однак додатки, які видаватимуть помилку вже при запуску, будуть прибрані з магазину негайно. Видалені з магазину додатки залишатимуться дієвими для тих користувачів, які вже його встановили.

Ще одна зміна стосуватиметься назв додатків - тепер вони повинні складатися максимум з 50 символів. Так Apple бореться з тими розробниками, які дають своїх програм довгі назви з безліччю ключових слів з міркувань SEO-оптимізації.

Нещодавно компанія Apple опинилася в центрі новин через постанову Єврокомісії: з Apple вимагають рекордні 13 мільярдів євро за ухилення від сплати податків. Ця сума затьмарює всі штрафи, які-небудь що накладаються ЄС на Google, Microsoft та інших технологічних гігантів за порушення антимонопольного законодавства.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
blog.apps-builder.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду