ms.detector.media
MediaSapiens
blog.apps-builder.com
02.09.2016 11:52
Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store
Apple видалить застарілі і несправні додатки з App Store
Apple збирається провести чистку в магазині додатків App Store.

Компанія Apple розіслала листи своєму співтовариству розробників, сповіщаючи про майбутні зміни в App Store. Починаючи з 7 вересня застарілі або непрацюючі додатки будуть видалятися з App Store, пише TechCrunch.

«Ми здійснюємо постійний процес оцінки та видалення додатків, які більше не функціонують належним чином, або щодо яких не дотримуються сучасні щодо підтримки», - йдеться в офіційному повідомленні компанії. 

У разі, якщо команда Apple виявлятиме додаток, який не відповідатиме вимогам, його розробник отримуватимуть лист із рекомендаціями, які зміни необхідно внести. У розробника буде 30 днів на те, щоб внести потрібні оновлення. Однак додатки, які видаватимуть помилку вже при запуску, будуть прибрані з магазину негайно. Видалені з магазину додатки залишатимуться дієвими для тих користувачів, які вже його встановили.

Ще одна зміна стосуватиметься назв додатків - тепер вони повинні складатися максимум з 50 символів. Так Apple бореться з тими розробниками, які дають своїх програм довгі назви з безліччю ключових слів з міркувань SEO-оптимізації.

Нещодавно компанія Apple опинилася в центрі новин через постанову Єврокомісії: з Apple вимагають рекордні 13 мільярдів євро за ухилення від сплати податків. Ця сума затьмарює всі штрафи, які-небудь що накладаються ЄС на Google, Microsoft та інших технологічних гігантів за порушення антимонопольного законодавства.

ms.detector.media