Windows 10 надійде у продаж на флешках

Windows 10 надійде у продаж на флешках

12:45,
26 Червня 2015
3546

Windows 10 надійде у продаж на флешках

12:45,
26 Червня 2015
3546
Windows 10 надійде у продаж на флешках
Windows 10 надійде у продаж на флешках
Автори:
Подібне рішення дозволить встановити нову систему на ноутбуки, які не мають дисководу.

Компанія розпочне продаж Windows 10 на на USB-носіях.

Про це повідомляє WinFuture.de.

Таке рішення дозволить встановити нову систему на ноутбуки, які не мають дисководу. Цими девайсами, як правило, є ультрабуки, в яких немає дисковода для економії маси і простору всередині корпусу.

Як раніше повідомляла MediaSapiens, старт Windows 10 запланований на 29 липня. Усі користувачі Windows 7 і Windows 8.1 зможуть безкоштовно встановлювати Windows 10 на свої ПК і планшети або купувати нові комп'ютери з попередньо встановленою новою ОС. Windows 10 для інших пристроїв з'явиться на ринку пізніше, до кінця цього року. У новій операційній системі з'явиться кнопка меню «Пуск», голосовий помічник Cortana, система біометричної ідентифікації Windows Hello та буде представлений новий браузер Microsoft Edge.

Також на початку червня Microsoft повідомила, що готує випуск бюджетних мобільних телефонів Nokia 105 і Nokia 105 Dual SIM. Вартість пристроїв становитиме близько 20 доларів. Телефон працюватиме до 25 днів у режимі очікування.

Водночас фінська компанія Nokia має намір поновити розробку телефонів з 2016 після підписання відповідної угоди з Microsoft.

Нагадуємо, що наприкінці квітня 2014 Microsoft завершила процес купівлі виробництва мобільних телефонів Nokia. Корпорація придбала основне виробництво транснаціональної компанії за $7.5 мільярдів. Відтоді фінська компанія зосередила діяльність на мережах, сервісах мап, розвитку технологій та ліцензіях.

Згідно з угодою з Microsoft, компанії заборонено використовувати бренд Nokia на телефонах до IV кварталу 2016 року. У свою чергу, Microsoft вже почала відмовлятися від бренду Nokia у своїй основній лінійці смартфонів Lumia, проте до цих пір використовує його на телефонах.

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
overclock3d.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду