Apple запатентувала "розумні" навушники

Apple запатентувала "розумні" навушники

16:17,
5 Червня 2015
2820

Apple запатентувала "розумні" навушники

16:17,
5 Червня 2015
2820
Apple запатентувала "розумні" навушники
Apple запатентувала "розумні" навушники
Автори:
Apple запатентувала "розумні" навушники, які дозволяють декільком користувачам одночасно слухати різні аудіофайли з одного пристрою.

Про це пише TechCrunch.

Компанія Apple запатентувала «навушники з датчиком орієнтації кабелю», що змінюють параметри відтворення аудіозаписів в залежності від кількості людей, які слухають запис з одного пристрою.

Як зазначено в документації, новий пристрій здатен зрозуміти, що його використовує не одна людина, а, наприклад, двоє. Якщо таке трапляється, то кожному зі слухачів він може передавати різний аудіоконтент.

Звичайно ж, на обидва аудіоканали можна подати однакову музику, об’єднавши два стереоканали в один.

Аби визначати кількість людей, що використовують "розумні" навушники для прослуховування аудіофайлів з одного пристрою, можна задіяти різні типи датчиків, йдеться в патенті. Одним зі шляхів є вимірювання натягу "розгалудження" (елементи кабелю, в якому один дріт від плеєра роз'єднується на два дроти до навушників) резистивним або ємнісним датчиком.

Інший шлях – вбудувати в кабель оптичне волокно, викривлення якого вимірюється гоніометром.

Apple подали заявку на патент ще в листопаді 2012.

У травні 2014 Apple домовилася про покупку виробника навушників і колонок  Beats Electronics за 3 мільярди $.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
TechCrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду