Криптоплатформа Трампа почала реєструвати інвесторів у США

Криптоплатформа Трампа почала реєструвати інвесторів у США

11:35,
1 Жовтня 2024
284

Криптоплатформа Трампа почала реєструвати інвесторів у США

11:35,
1 Жовтня 2024
284
Криптоплатформа Трампа почала реєструвати інвесторів у США
Криптоплатформа Трампа почала реєструвати інвесторів у США
World Liberty Financial обіцяє фінансовий успіх, незалежно від стану банківських рахунків.

Проєкт децентралізованого фінансування — криптоплатформа World Liberty Financial Дональда Трампа почала реєструвати користувачів. Відповідно до повідомлень у соцмережах Х і «Телеграм», криптоплатформа приймає інвесторів із США та осіб, які не є громадянами США. Про це повідомляє Bloomberg.

Відповідно до вимог Комісії з цінних паперів і бірж США, акредитованими інвесторами можуть бути ті, хто має певний рівень доходів, наприклад, чистий капітал перевищує 1 млн доларів, або відповідає визначеним професійним критеріям.

«Ми плануємо, щоб усі американці могли використовувати цю платформу в майбутньому, надаючи кожному доступ до інструментів і можливостей, які були обмежені занадто довго», — зазначено в одній із публікацій World Liberty Financial.

Дональд Трамп і його сини представили платформу на онлайн-заході два тижні тому. Мета World Liberty Financial — сприяти «масовому прийняттю стабільних монет та децентралізованих фінансів». Проте деталі щодо можливостей платформи не розкривали і дати запуску не оголошували.

Фінансовий радник платформи Корей Каплан у відео на X розповів, що платформа «продаватиме та інакше розповсюдить жетони управління під назвою WLFI», повідомило The Verge.

Раніше Coindesk повідомляв, що World Liberty Financial буде побудований на блокчейні Ethereum та AAVE, децентралізованій фінансовій платформі, і буде зосереджуватися навколо «системи кредитних рахунків».

Coindesk також повідомив, посилаючись на джерела, що 70% WLFI будуть утримувати засновники та команда World Liberty Financial. Натомість Корей Каплан заявив під час ефіру на Х, що це фейкова інформація і 63% жетонів будуть продані громадськості.

Фото: Дональд Трамп / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду