Мобільний браузер Arc Search вийде на Android

Мобільний браузер Arc Search вийде на Android

16:25,
26 Серпня 2024
714

Мобільний браузер Arc Search вийде на Android

16:25,
26 Серпня 2024
714
Мобільний браузер Arc Search вийде на Android
Мобільний браузер Arc Search вийде на Android
Arc Search має вбудовані функції пошуку на основі штучного інтелекту.

Мобільний браузер Arc Search з функціями на основі штучного інтелекту готовий до виходу на платформу Android. Десктопна версія браузера Arc доступна для Windows і Mac, підтвердила компанія в соцмережі Threads.

Мобільний браузер Arc Search вирізняється серед великої кількості інших обраним підходом до інтернет-серфінгу. Основна ціль розробників — створити простий, функціональний браузер, у якому мінімізовано чинники відволікання уваги та покращено загальне сприйняття вебсторінок. Тому дизайн браузера — мінімалістичний, орієнтований на зручність користувачів.

Arc Search, на відміну від інших мобільних браузерів, має вбудовані функції пошуку на основі штучного інтелекту. Одна з них — «Огляд для мене», що моніторить, аналізує інформацію з різних сайтів та представляє як узагальнені дані на одній сторінці. Ця функція схожа на ті, що пропонують ШІ-чатботи Gemini компанії Google та ChatGPT компанії OpenAI.

В Arc Search є функція, яка пропонує автоматично архівувати старі вкладки. Це стане в пригоді тим, хто часто відкриває багато вкладок і забує їх закривати.

Також у браузері вбудований блокувальник реклами та захист від трекерів, що прискорює його роботу і робить більш безпечним.

Arc Search оптимізований спеціально для мобільних пристроїв і має функції швидкого доступу до клавіатури, спрощеного режиму читання.

Остаточна дата виходу Arc Search на Android поки не оголошена, але розробники дають зрозуміти, що це відбудеться найближчим часом: опублікували тизер роботи застосунку на смартфоні Google Pixel.

Нагадаємо, в січні 2024 року американська компанія The Browser Company, яка кілька років поспіль розробляє браузер Arc, випустила застосунок для iOS — Arc Search, який поєднує в собі можливості браузера та пошуковика з алгоритмами на основі штучного інтелекту.

Фото: 9to5google.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду