Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації

Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації

17:45,
21 Серпня 2024
556

Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації

17:45,
21 Серпня 2024
556
Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації
Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації
Вихід гри анонсували на 11 лютого 2025 року.

Компанія Firaxis опублікувала детальний огляд гри Civilization VII та оголосила про її вихід 11 лютого 2025 року.

У Sid Meier’s Civilization VII історичні лідери зможуть обирати, які нації розвивати, відтак гравці зможуть створювати абсолютно нову історію, повідомило видання The Verge, журналісти якого поспілкувалися з розробниками та пройшли тригодинну демоверсію гри.

У попередніх частинах Civilization гравець міг керувати однією цивілізацією упроодовж різних історичних епох у грі. При цьому він обирав серед кількох націй, які мають власних історичних лідерів. У новій частині лідери перестануть належати певній нації. Під час зміни епохи розвитку потрібно буде обрати новий народ, чиї бонуси та особливості краще підходитимуть для подальшої гри.

За цим принципом гравці зможуть обрати Клеопатру, щоб керувати Францією, або Авраама Лінкольна для розвитку Японії.

«Ми давно знали, що наша спільнота хотіла набір інструментів, щоб "побудувати свою власну цивілізацію"… Якщо ми змусимо усіх лідерів та цивілізації балансувати один одного, тоді змішування та зіставлення працюватимуть», — розповів креативний директор Sid Meier’s Civilization VII Ед Біч.

У Civilization VII представлено три епохи: античність, епоха відкриттів та сучасність. Дії в межах попередньої епохи та досліджені технології впливатимуть на вибір цивілізації в наступній. Цим розробники прагнуть розв’язати проблему, яка існувала в серії упродовж багатьох років, коли одні цивілізації були сильними на ранньому етапі, а інші розкривалися лише в пізніх ерах.

Серед нових лідерів — не лише видатні державні діячі, а й великі філософи та науковці свого часу. Лідерів можна поєднувати з будь-якою цивілізацією, але для прихильників історичного підходу є фільтр, який підказуватиме походження того чи іншого персонажа.

Розробники покращили графіку, більш деталізовано промалювали міста. Механіка бою залишилася незмінною, однак студія спробувала надати арміям під час зіткнень на полі бою більшої жвавості.

Оповідь у грі веде британська акторка Гвендолін Крісті, відома за роллю Брієнни Тарт у серіалі «Гра престолів».

Уперше стратегія вийде одночасно на персональних комп’ютерах і консолях. Для мережевої гри потрібно буде створити обліковий запис 2K.

Компанії 2K і Firaxis розпочали приймати попередні замовлення на стратегію Civilization VII  у Steam та Epic Games. Стандартне видання Sid Meier’s Civilization VII коштуватиме 2999 грн, Deluxe Edition — 4299 грн, а Founders Edition — 5599 грн.

Фото: скриншот із Sid Meier’s Civilization VII

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду