Міністерство охорони здоров’я завело сторінку в інстаграмі

Міністерство охорони здоров’я завело сторінку в інстаграмі

13:17,
21 Серпня 2024
568

Міністерство охорони здоров’я завело сторінку в інстаграмі

13:17,
21 Серпня 2024
568
Міністерство охорони здоров’я завело сторінку в інстаграмі
Міністерство охорони здоров’я завело сторінку в інстаграмі
На сторінці комунікуватимуть про переваги здорового способу життя, вакцинації, відповідальне батьківство та ментальне здоров’я.

Міністерство охорони здоров’я України створило обліковий запис у соцмережі «Інстаграм» для розширення комунікацій із громадянами.

На сторінці moz_ukraina публікуватимуть дописи, присвячені різноманітним аспектам забезпечення громадського здоров’я, перевагам здорового життя, профілактиці та вакцинації. Розповідатимуть також про відповідальне батьківство та способи підтримки ментального здоров’я на належному рівні, повідомили у пресслужбі МОЗ України.

До слова, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко стверджує, що в Україні розвивають нові підходи в системі громадського здоров’я: разом із підвищенням якості медичних послуг і їх доступності, МОЗ скеровує зусилля на всебічне інформування громадян про переваги профілактики хвороб та вчасного звернення по медичну допомогу.

«Навіть в умовах війни й постійних обстрілів ми інтенсивно працюємо над тим, щоби підвищити якість медичної допомоги. За допомогою міжнародних партнерів нам це вдається. Проте у більшості випадків зміцнити здоров’я українців може лише профілактика хвороб. Це комплексна задача, над якою ми працюємо на всіх рівнях. Для цього розвиваємо сферу громадського здоровʼя, активно працюємо в громадах, розповідаємо про фактори ризику хвороб і способи захисту, наголошуємо на важливості вчасного звернення по фахову медичну допомогу. Крім того, ми запровадили трирівневу систему профілактики», — сказав Віктор Ляшко.

Допис на інстаграм-сторінці МОЗ України

На інстаграм-сторінці МОЗ України уже з’явилися дописи про оновлені рекомендації щодо вакцинації від COVID-19, календар щеплень, медогляд дітей перед школою тощо.

 Фото: МОЗ України / інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду